Bezmaksas konsultācijas ar implantoloģiju saistītajos jautājumos

Mūsu klīnikāJūs bezmaksas varat saņemt pirmās ārsta- implantologa profesionālās konsultācijas, ja implanti tiek uzstādīti mūsu klīnikā. Izņemot biežāk uzdotos jautājumus, ir gadījumi, kad pacientam ir nepieciešams uzzināt kaut ko individuāli. Tādos brīžos mēs vienmēr nākam pretī un mēģinām atbildēt pilnīgi uz visiem jautājumiem jau pirmās vizītes laikā.

Pirms implantācijas pacientiem var rasties jautājumi par implantu ievietošanas metodēm un materiāliem, kas tiek izmantoti mūsu klīnikā. Mēs ievietojam modernus implantus, ko ražo pasaules zobārstniecības nozareslīderi. Un iekārtas, kas palīdz veikt visus ar zobārstniecību saistītos pasākumus, mēs izmantojam tikai labākās. Piemēram, implantoloģijā mēs strādājam LEDfiziodespansero mašīnu WH Frios (Austrija), kas nodrošina lielisku mutes dobuma apgaismojumu un rada vislabākos priekšnosacījumus ideālai implantu ievietošanai.

Kā arī pacientiem rodas jautājumi par to, kāda veida implantus labāk izvēlēties,salīdzinot kvalitāti un cenu? Izņemotaugstas kvalitātes tradicionālos titāna implantus STRAUMANN un ANKYLOS mēs izmantojam inovatīvus implantus, kasizgatavotas no cirkonija un jaunākos trabekulāros implantus ZIMMER- jaunākais sasniegums implantoloģijas jomā. Tie ir izgatavoti no tantalametāla, kas sevi jau pierādījis zobārstniecībā. Implantam ir trabekulārā struktūra, kas vairāk ir līdzīganevis tradicionālam implantam, bet gan kaulam, kas nodrošina perfektu saaugšanu un pilnīgu saderību.

Mēs esam priecīgi atbildēt uz visiem Jūsu jautājumiem par implantiem, pat ja Jūs domājat, ka tie ir sarežģīti un prasa īpašu ārsta uzmanību. Mūsu speciālisti nopietni pieies darbam ar Jūsu uzdevumiem! Jūs esat laipni gaidīti mūsu klīnikā!