Implantācija un protezēšana

Skaisti zobi un pilna zobu rinda spēlē nozīmīgu lomu Jūsu smaida estētiskajā izskatā. Zobiem jābūt taisniem, patīkami baltā nokrāsā, kopumā, skaistiem un dabiskiem.

Protams, ir grūti saglabāt visus 32 zobus veselus, jo mēs ne vienmēr dzīvojam vietās ar labu vidi, mums ir slikti ieradumi vai elementāri, mēs dažreiz aizmirstam tīrīt zobus 2 reizes dienā, kā arī skalot pēc katras ēdienreizes.

Tāpēc mūsdienu zobārstniecība ir atrisinājusi šīs problēmas uz visiem laikiem. Mūsdienās pacientiem tiek piedāvātas desmitiem iespēju zobu atjaunošanā. Viens no populārākajiem veidiem ir neizņemamās zobu protēzes un implanti (implanta ievietošana).

Kas ir zobu protezēšana?

Zobu protezēšana- zobu atjaunošanas procedūra, ko veic ar izņemamu vai neizņemamu zoba vai visas zobu rindas „aizstāšanu”, ko sauc par protēzēm. Procedūru veic zobārsts-protēzists. Profesionāļa izvēle ir ļoti svarīga: Tikai pieredzējuši un atbildīgi ārsti varēs izvēlēties vislabāko variantu zobu restaurācijai, balstoties uz Jūsu individuālām īpatnībām un pēc pilnas izmeklēšanas, kuru noteikti veiks klīnikā. Ārsts ieteiks, kāda veida protēzes atbilst tieši Jums. Vienā gadījumā pacientam var ieteikt izmantot izņemamās protēzes, citā- neizņemamās zobu protēzes. Bieži ir sastopami gadījumi, kad protēze tiek ievietota, balstoties uz implantiem.

Ko nozīmē zobu implantācija?

Implantācija jeb implantoloģija-zobu atjaunošanas procedūra, kuras pamatā ir ķirurģija un mākslīgie zobi pilnībā aizstāj zaudētos zobus. Var atjaunot kā vienu, tā arī visus zaudētos zobus. Pat ja trūkst pilnīgi visi zobi un nepastāv kontrindikācijas, var uzstādīt implantus. Procedūru veic ķirurgs-implantologs. Izmeklēšana tiks veikta vēl rūpīgāk un pamatīgāk. Mūsdienu implantoloģija ļauj strādāt ar dažāda veida kauliem (pat mīkstiem), samazinot procedūras ilgumu un etapu skaitu, saīsinot sadzīšanas periodu. Mūsu klīnikā mēs varam Jums piedāvāt augstas kvalitātes titāna vai keramisku implantu uzstādīšanu. Ir iespējams uzstādīt arī progresīvos implantus notantala.

Mūsu darbā mēs paļaujamies uz pieredzi unmūsu ārstu mūsdienīgo izglītību, kā arī uz jaunākām iekārtām,kas tiek piegādātas mūsu klīnikai. Implantācijas procesā mēs izmantojam labākos preparātus, kas sevi jau ir parādījuši. Mēs ievietojam implantus no top-5 pasaules ražotājiem: Straumann, Ankylos, ZimmerXive.